TT vogels 2019
8 februari 2020
Breeding Season 2020
27 augustus 2020

Kweekseizoen 2020

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Allereerst een terugblik op de Wereldkampioenschappen in Matosinhos Portugal 2020

IK werd wereldkampioen met een stam goud non cap Zilver won ik met een stam blauw non cap Brons won ik met een stam Zilver non cap en met een enkeling non cap

.

Zo en nou naar de kweek dit was mijn beste kweek ooit het liep fantastisch. Ik had weer 65 koppels ingezet en ze deden het allemaal prima , ik begon direct na de wereldkampioenschappen de andere vogels die niet mee waren naar Portugal zaten al op licht. Alle eitjes bevrucht en ook het uitkomen ging prima ook met de vogels die terug waren gekomen uit Portugal en die ik direct had ingezet . Alleen bij de tweede trek had ik een beetje problemen dat de mannen te vet waren waarschijnlijk door het mee voeren van de jongen. Maar omdat ik 65 mannen voor de kweek had ruilde ik de vette mannen om voor de mannen om die wat niet vet waren, eerst kijken natuurlijk kijken naar de verwantschap.

Toen ik klaar was met de kweek in juni ad ik maar liefst 350 jongen op stok zoveel heb ik er nog nooit gekweekt. Een ding moet ik nog kwijt heb voor het eerst Exzolt gegeven tegen de luizen de zwarte luis en de bloed luis , dit is een wonder middel geen een luis gezien tegen over het jaar ervoor alles vol met luizen. Je doet het door het drink water 0,5 ml per liter water , de eerste keer dan 8 dagen erna en dan elke 2 maanden. Verder he ik nog gemalen boeren wormkruid in de nestjes gedaan is ook prima tegen de luizen.

Dat was het, hopelijk gaan er wat Tentoonstellingen door met de Corona want daar doe je het toch voor.

4 Comments

  1. Nice post. I learn something totally new and challenging on blogs I stumbleupon on a daily basis. It will always be interesting to read content from other writers and use something from other sites.

  2. אני מאוד ממליץ על אתר הזה כנסו עכשיו ותהנו ממגוון רחב של בחורות ברמה מאוד גבוהה. רק באתר ישראל נייט לאדי נערות ליווי

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *